Parykker & toupé

Parykker & toupé

Skal naturligvis passe til dig og din personlighed. Derfor er det vigtigt du vælger den rigtige første gang.

BOOK DIN TID HER
HÅRET HAR STOR BETYDNING

HÅRET HAR STOR BETYDNING

Hos Frisør Hastrup & Co. ligger det os meget på sinde at hjælpe dig. Det er svært at forene sig med hårtab, om det så er fordi man er syg og der er brug for ekstra omsorg og forståelse, eller man af en anden grund taber håret.

Men der findes løsninger og det er imponerende gode løsninger. Specialist Anni Hastrup, har med hjertet på rettet sted og mere end 20 års erfaring, lavet afstøbninger og forhandlet virkelighedstro kvalitets parykker og hårdele til både børn og voksne.

Parykker til damer

Parykker til damer

Vælg din paryk i trygge omgivelser

Frisør Hastrup & Co. er du i trygge hænder. Vi er specialister i parykker med baggrund i frisørbranchen og med masser efteruddannelse bag os. Og med den erfaring er det vores fineste opgave at finde den rigtige hårløsning til dig.

Tørklæde der giver selvtillid

Tørklæde der giver selvtillid

Hos Frisør Hastrup & Co. er vi vilde med prints, vi elsker ganske enkelt alle farver under solen og mener, at det smukke Boho headwear altid bør give dig følelsen af frihed.

Du finder altid et bredt udvalg af tørklæder som giver velvære og selvtillid til at være præcis den du er.

Derfor

Jeg har fundet ud af det nye hår der kommer, er noget stærkere og kommer hurtigere op af den rene hårsæk - skulle der ligge noget i dvale kommer det også.

Anni Hastrup
Toupé til mænd

Toupé til mænd

Er du som mand plaget af et uønsket hårtab, så kan du nemt og smertefrit få mere hår. Med Hair for Life får du din ønskede hårpragt tilbage på den mest naturtro måde, der findes.

Takket være udviklingen på området, kan det i dag lade sig gøre få lave en flot og naturlig løsning til mænd, der lider af hårtab. En toupé giver dig håret tilbage på få timer.

HAIR FOR LIFE - CONTACTSKIN

HAIR FOR LIFE - CONTACTSKIN

Hair for Life er den optimale løsning til dig, der ønsker at kompensere for dit hårtab på den mest fleksibe, sikre og naturtro måde.

Systemet anvendes af mænd og kvinder. Håret fremstilles i 100% ægte hår på en meget fin og ultra tynd bund af silicone. Vi fastgør den mængde hår du har behov for og samtidig skaber vi den frisure du altid har ønsket dig.