HÅRFARVNING

HÅRFARVNING

Med fokus på miljø og bæredygtighed.

BOOK DIN TID HER
HÅRFARVNING MED FOKUS PÅ SUNDHED

HÅRFARVNING MED FOKUS PÅ SUNDHED

Som kunde hos frisør Hastrup & Co. skal du føle dig forkælet og godt tilpas. Ligesom vi ønsker at passe på miljøet, ønsker vi også at værne om din sundhed.

Hårfarvning er en kemisk behandling og det har aldrig været sundt for hud og hår at være i direkte kontakt med kemikalier.

Dog kan hårfarvning sagtens udføres skånsomt og dermed ikke have en sundhedsskadende effekt. Det kræver blot, at man benytter rene produkter af høj kvalitet ─ som eksempelvis produkterne fra Davines.

HVEM KAN FÅ FARVET HÅR?

HVEM KAN FÅ FARVET HÅR?

Der er mange meninger om, hvornår man bør holde sig fra hårfarvning. Nogle mener, at det i det hele taget er absurd at farve hår grundet kemi-indholdet.

For andre har det ikke altid været muligt at farve hår, da eksempelvis allergi har forhindret dem. Hos Frisør Hastrup & Co. mener vi blot, at det er vigtigt at man som kunde, sætter sig ind i, hvilke produkter der benyttes under ens hårfarvning.

Ved valg af miljøvenlige produkter uden unødvendig tilsætning af kemikalier, kan langt de fleste benytte hårfarvning uden konsekvenser for egen sundhed.

BOOK DIN TID HER