Diverse

Diverse

Ønsker du lidt ekstra selvforkælelse, så tilbyder vi alt fra frugtsyrekur, makeup og skægklip hos Frisør Hastrup & Co.

BOOK DIN TID HER
NIOXIN FRUGTSYREKUR

NIOXIN FRUGTSYREKUR

Eksfoliering af hovedbunden, der genopretter og giver nyt liv til hovedbunden. Fjerner urenheder, døde hudceller og overskydende fedt og talg fra hovedbunden. Forfriskende behandling, der er egnet til både kvinder og mænd.

Book din tid her
HÅRKUR INKL. HOVEDBUNDSMASSAGE

HÅRKUR INKL. HOVEDBUNDSMASSAGE

Kuren udvælges nøje efter hårets behov for fugt eller protein og masseres grundigt i længder og spidser. Behandlingen foregår i vores afslappende vaskeområde med massagestole og dæmpet belysning.

book tid her
OLAPLEX STAND ALONE BEHANDLING

OLAPLEX STAND ALONE BEHANDLING

Olaplex Stand alone er en behandling som kun udføres af frisører og som kan genopbygge håret med op til 99,0%. Behandlingen skræddersyes efter hvilken genopbygning dit hår behøver, og resultatet bliver derfor både synligt og mærkbart allerede efter første behandling. Håret genopbygges indefra med fornyet styrke og elasticitet, de ødelagte svovlbindinger repareres og hårets glans og blødhed, genoprettes.

Book tid her
MAKEUP

MAKEUP

Få lagt en smuk makeup til dit næste event. Om det er bryllup, fødselsdag eller bare en fredag aften, hvor du skal ud med veninderne.

Book tid her
skæg styling

skæg styling

Vil du gerne sætte prikken over i'et. Så tilbyder vi at lave skæg styling med trimmer, saks og kniv. Du får en skarpere og mere holdbar barbering.

HÅRFJERNING VOKS ANSIGT

HÅRFJERNING VOKS ANSIGT

Vi bruger voks til retning af bryn, samt små områder i ansigt. Ved voksbehandling fjernes de fine små dun og efterlader huden glat og hårfri i op til 4 uger.

Book tid her