Klip

Klip

Skal du have til din næste klipning

BOOK DIN TID HER
Dameklip

Dameklip

Hos Frisør Hastrup & Co. har vi altid fokus på den gode service og alle vores behandlinger starter med en hårvask med hovedbundsmassage. Du får altid behandlinger med høj faglighed og god service. Vi har mange års erfaring og vi er stolte over at alle vores ansatte har den 4-årige frisøruddannelse.

Vores fantastiske team af frisører, står hver dag klar til at give dig en god oplevelse og genoplive dit hår, som du ønsker det. Book din tid allerede i dag.

BOOK TID
Herreklip

Herreklip

I en hverdag med fart over feltet er det er vigtigt med de små momenter af luksus. Det er akkurat hvad du finder i Frisør Hastrup & Co. Er det blevet tid til en herreklip, så er du kommet til det rette sted. En herreklip hos Hastrup & Co er dog ikke kun et praktisk gøremål — det er en oplevelse. Alle vores behandlinger, starter ud med en afslappende, let skulder nakkemassage og en vask, hvorefter vi påbegynder din herreklip.

Book online eller ring og bestil tid til et lille tidsrums velvære.

BOOK TID
Børneklip

Børneklip

Hos Frisør Hastrup & Co. tilbyder vi børneklip til drenge og piger. Vores behandlinger er det rigtige valg for dig, som ønsker at sikre, at dit barn kun kommer i kontakt med skånsomme produkter baseret på de ingredienser, vi kan finde i naturen. Vi møder vores yngre gæster i børnehøjde og gør en dyd ud af, at få dem føle sig trygge i vores selskab.

Vi tilbyder børneklip og -styling i alle aldersgrupper. Vi sørger for at afsætte nok tid til, at gøre oplevelsen hyggelig og behagelig. Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på forhånd.

BOOK TID