BRYN & VIPPER

BRYN & VIPPER

Smukt indrammede øjne og tætte bryn fuldender dit look. Det er noget af det første vi ser, når vi møder en person.

BOOK DIN TID HER
PLUKNING AF BRYN

PLUKNING AF BRYN

Hos Frisør Hastrup & Co. tilbyder vi at forme dine bryn, præcis som du ønsker det. Gennem årene har det været skiftende hvilken bryn-form der har trendet. I 00’erne så vi eksempelvis, at de meget tynde og buede bryn var populære. Gennem de sidste par år har det været moderne med buskede, kraftige bryn og nu begynder vi at nærme os noget midt imellem. Hos Frisør Hastrup & Co. guider vi dig i, hvilken bryn-form der vil passe til dig og tidens tendenser.

Book tid
FARVNING AF BRYN

FARVNING AF BRYN

Som udgangspunkt vil du altid opnå et harmonisk look, ved at have hår og bryn i samme nuance — men der er naturligvis undtagelser. Vi hjælper dig med at finde den rette brynfarve ud fra hvad der vil passe til din hud- og hårfarve. Ligeledes er det naturligvis en smagssag, og kun du ved, hvilken brynfarve der er din foretrukne.

Book tid
FARVNING AF VIPPER

FARVNING AF VIPPER

Har du meget lyse øjenvipper, eller ønsker du blot et kraftigere look omkring dine øjne, så kan farvning af vipper være til din fordel. Det er vigtigt at understrege, at farvning af vipper ikke kan erstatte det arbejde, en god mascara gør. Til gengæld kan farvede vipper få dine øjenfarve til at poppe — uanset om du bærer makeup eller ej.

book tid