COVID-19​

Vi overholder retningslinjerne, der er udsendt af sundhedsministeriet​

Parykker​ og Toupé i Randers C.

Vi har et seperat rum med egen vask.

- En verden af hår til herre og damer

Inde i selve salonen har vi indrettet et separat rum, hvor vi i ro og mag kan finde den paryk eller de parykker, som passer bedst til dig.

Hos Frisør Hastrup & Co. i Randers sætter vi en ære i at servicere vores kunder - enten i salonen eller hjemme hos dig.
Vi rådgiver og vejleder dig fra A til Z, hvilket også indebære rådgivning om tilskudsregler for toupér og parykker m.v.
Sammen gennemgår vi de forskellige muligheder og vurderer, hvad der passer dig bedst.
Når parykken er fundet, kan du også få rådgivning om make-up, farver og styling, hvilket er mindst ligeså væsentligt, når man er midt i et behandlingsforløb. Hvis du ønsker hjemmebesøg, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi et passende tidspunkt sammen.

Vi køber parykker hos en af de mest anderkendte leverandører i Danmark,
som er leverandører af moderne medicinske parykker. Selvom vi har et pænt udvalg af parykker på lager, er vi ikke lagerførende af alle modeller. Men har vi ikke lige den paryk  eller toupè, som du måtte ønske, kan vi få den hjem fra dag til dag.
Så jo hurtigere du kontakter vores salon i Randers, jo hurtigere kan vi finde den helt rigtige paryk/toupè til dig. Vores kunder, som bruger parykker og toupé, kommer fra Randers og hele Midtjylland/Østjylland.

Vi har også et stort udvalg af kasketter og tørklæder.

Citat fra Anni Hastrup

​Nioxin er god til Kemopatienter, da håret får næring blodet.

Jeg har fundet ud af det nye hår der kommer, er noget stærkere og kommer hurtigere op af den rene hårsæk - skulle der ligge noget i dvale kommer det også.

HAIR FOR LIFE - CONTACTSKIN

Hair for Life er den optimale løsning til dig, der ønsker at kompensere for dit hårtab på den mest fleksibe, sikre og naturtro måde. Systemet anvendes af mænd og kvinder. Håret fremstilles i 100% ægte hår på en meget fin og ultra tynd bund af silicone.Vi fastgør den mængde hår du har behov for og samtidig skaber vi den frisure du altid har ønsket dig.

SOM DIT EGET HÅR

Her er faktisk ingen begrænsninger i frisurevalg eller hårtæthed. Ingen kan se eller føle, at det ikke er dit eget naturlige hår. Du behandler dit nye hår som var det dit eget naturlige velvoksende hår.

Håret sidder fast på hovedbunden i en periode af gangen - typisk 4 uger - hvorefter det tages af, renses, sættes på igen og styles. Du sover med dit hår, svømmer, dyrker sport og andre fysisk krævende aktiviteter. Det eneste tidspunkt, du ikke har hår på, er, når du er hos os eller hos en af vores forhandlere til det månedlige kontrolbesøg.

DÆKKER DIT BEHOV

"Air Skin Hair for life" er et system, der egner sig glimrende både som hårdel, toupe eller som helparyk. Behovet kan være forskelligt men princippet er altid det samme. Er der tale om en helparyk, eller større områder, laver vi en afstøbning af din hovedform og fremstiller herefter håret individuelt til dig.

FORDELAGTIGT ABONNEMENT/SERVICEAFTALE

Du køber håret som et fordelagtigt abonnement, hvor du løbende er sikret nyt hår. Du betaler et opstartsbeløb én gang og herefter en månedlig ydelse, der svarer til dit behov. Contact skin holder ca 10 uger. Håret skal omsættes ca hver 5 uge.

Du er altid velkommen til at kontakte vores salon i Randers og høre nærmere om "Air Skin Hair for life". Konsultation er altid gratis og uforpligtende.​

Åbningstider​

Mandag:​

lukket​

Tirsdag

8.00-18.00

Onsdag:

9.00-18.00

Torsdag:

8.00-18.00

Fredag:

9.00-18.00

Lørdag:​

8.00-13.00

Informationer​

Frisør Hastrup & Co

​Kirkegade 7

8900 Randers

Kontakt​