Frisør Hastrup & Co.

Frisør Hastrup & Co.

SMUKT HÅR ER VORES STYRKE

Frisør Hastrup & Co. er placeret midt i Randers. Her åbnede vi dørene i maj 2009 og kan i dag tilbyde alt fra klipning, farve og styling, samt parykker og toupér. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores unikke og hyggelige lokaler hvor lækkert håndværk og høj service er vores styrker.

BOOK DIN TID HER

Vores mærker

FOKUS BRAND - INNERSENSE

FOKUS BRAND - INNERSENSE

Hos Frisør Hastrup & Co. udvælger vi nøje vores produkter. I denne proces er det vigtigt for os at vi 100% ved hvad disse produkter består af.

Husk du er altid velkommen til at købe vores produkter direkte i butikken om du har fået behandling eller ej. Kig ind forbi, vi glæder os til at se dig.

Se alle vores mærker her


Vores dejlige kunder

Glæder mig altid til at komme ind til jer,i er altid smilende og man får en super god behandling, også gode produkter i har,går altid glad hjem.

Og mega flot som i har tacklet alt omkring corona.så man føler sig så godt tilpas hos jer.

Jeg fik den bedste betjening af de sødeste piger, da jeg skulle vælge hovedbeklædning i forbindelse med mit kræftforløb. De tager sig virkelig tid til at råde og vejlede. Jeg kan varmt anbefale dem til andre

Jeg har kun godt at sige om Anni og salon!

Først vil jeg understrege at jeg ikke er blevet bedt om, eller har egne interesser i, at skrive nedenstående. Jeg ønsker at hjælpe andre med hårtab fordi jeg ved at det er en "big-deal" for mange unge mænd.

Jeg vil varmt anbefale Anni og salon til alle som lider af hårtab og som ønsker at få håret tilbage.

Rie Rosenkilde
Gitte Sørensen
Lasse Madsen